Mitt i natta

Hmm, ligger här på soffan med en märklig känsla. Jag är jättetrött i kroppen men pigg i huvudet o kan inte sova..det är det där jäkla morfinet som spelar mig spratt!! Har nu gått över till 2 tabletter/dag o morfinet är långverkande (12 tim/tablett)..av det får jag: huvudvärk, märklig trötthet i kroppen men pigghet i knoppen, illamående o märkliga obehagliga drömmar (när jag väl somnar)..tackar tackar..!!

Är så trött på min rygg, det ska bli skönt att få till steloperationen snart! Felen i min rygg är spondylolys, spinal stenos o subluxation av/i kotpelaren. Tycker ändå att jag är på rätt bra humör den mesta tiden men vissa stunder (som när man inte kan somna) känns det rätt trist!

Nåja, nu ska jag försöka locka hit John Blund igen..får väl försöka locka med det som är kvar av påskgodiset..mums mums..hmm, men det kanske är allt socker som gör att jag inte kan somna förresten :)

God natt nu..tror jag...

Kommentarer
Postat av: Gun

Usch vad jobbigt! Jag har också varit vaken mycket på nätterna periodvis, men när jag åt mycket morfin sov jag faktiskt väldigt bra. Hoppas du kunde somna till slut.



Nu har jag länkat till dig.:) Säg till om jag ska ändra på något. Tex så "lånade" jag din header utan att fråga. Jag tar självklart bort den om det inte var okej.:)

2010-04-11 @ 17:06:38
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Em

Jag kommer in och hälsar på efter att ha läst Guns inlägg. Just nu hann jag inte läsa mycket, bara skummade genom dina inlägg. Men du skriver bra och jag gillar din stil. Kämpa på!

2010-04-11 @ 18:03:26
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Ama de casa

Låter jobbigt! Har ju följt Gun och hennes operation och alla "oväntade nattgäster" som kommer med medicinen. Hoppas det kommer att gå jättebra för dig!



Själv hade jag ischiasproblem när jag var dryga 20 år. Hemskt! Ibland önskade jag att det skulle SYNAS så att folk kunde FÖRSTÅ att jag hade ont. Ett gips hade suttit bra :-)



Sen kan jag förstå att du och Gun har funnit varann. Inte bara på grund av era gemensamma ryggproblem, nej. Men är det inte en JÄTTESEMLA jag ser i din header ;-)

Kram från Spanien :-)

2010-04-11 @ 19:15:11
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: ansepanse

vad jobbigt du har det, jag följer Guns blogg och hittade dig genom henne

kramar

2010-04-11 @ 19:47:53
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Jess

Hoppas det blir bättre efter operationen!

Hittade hit via Gun!

2010-04-11 @ 20:29:34
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Eva

Hej! jag hittade hit gm Guns blogg. Timmen är sen så jag har inte läst allt men jag gillar det jag hunnit läsa och kommer att kika in här ofta!

2010-04-11 @ 21:56:09
URL: http://kominochtaentitt.blogspot.com
Postat av: Beate

Kommer också in via Gun. Kan inte föreställa mig hur du har det (skulle ljuga om jag låtsades, och det gör jag inte)... men en sak vet jag: Jag gillar killen som är din vuxenkompis:-)))

2010-04-11 @ 23:16:45
URL: http://bp-computerart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0