Fortfarande "semesterstängt"

Vi åker fram o tillbaka till landet (där vi inte har internetuppkoppling). Jaa, helt sant är det inte riktigt.. jag har faktiskt en "sticka" med mobilt bredband men eftersom jag är ute det mesta av dagen o mannen har semester så får bloggen vila ett tag till..jag har helt enkelt inte tid eller ork att ens öppna datorn (jaa, förutom nu då).

Jag återkommer framöver o vi får väl se vilka som inte har tröttnat på mig då ;)

Kram kram
Heidi

Semester

Nu några dagar har bloggen fått ge vika för sol bad o ännu mera sol o ännu mera bad. Och fram till på torsdag har vi inget Internet så nu tar jag några dagars bloggsemester!

Jag kikar in hos er när jag är tillbaka så tills dess får ni ha en riktigt bra o varm vecka!

Kram kram
Heidi
En av badbryggorna på landet

Stockholm

Efter lunch i onsdags impulsbokade jag ju (i värsta Ama de casa-campingstil) ett hotellrum för mig o tvillingarna i Stockholm. Vi packade snabbt o drog iväg. Kul o härligt att göra något spontant tillsammans med barnen!

Vi checkade in på ett jättemysigt hotell i närheten av Medborgarplatsen på Södermalm...urgulligt, centralt o mysigt o jag kan varmt rekommendera hotell Columbus. De har även garageplatser..jaa, inte för att bo i garaget men det är ju bra att ställa bilen där..Trapporna till vårt rum

På kvällen gick vi till en av mina favoritrestauranger Koh Phangan..åhh det är såå coolt ställe!! För er som inte varit där så måste ni käka där nångång. Det finns säkert nån som inte tycker att det är nåt speciellt men jag blir som ett barn i leksaksaffär när jag är där..tvingade ungarna att gå på toaletten, försökte få dem att gå runt i restaurangen bara för att uppleva allt..hahaha.. Jag gillar bron över till ena toan med vatten o fiskar under..gillar den andra toan som "bara" har färgade flaskor som vägg o zinkbaljorna som fungerar som pissoarer (jaa, jag har varit även på killtoan) o jag gillar trädgårdsslangarna som är där man tvättar sig efter toabesöket. Hela inredningen är så kitschig att man inte kan förklara utan det måste upplevas, för det glittrar i olika färger o bambu-bås blandas med tuc-tucbås o rätt vad det är blir det natt o åska o hela tiden här man syrsorna i bakgrunden!

Men för ett par twins på 17 år så är det sååå pinsamt att ha en morsa som tjatar sig blå om att de måste gå på toan o runt i restaurangen. De gör ju allt för att försöka passa in o inte se ut som turister..vilket jag tydligen förstör med mitt sätt att ta upp en karta när vi går på stan o tjata om sightseeing på en thai-restaurang ;)

Kvällen spenderade vi sedan med en varsin coca-cola på Medborgarplatsen o spanade på folk, köpte med en hel del godis o slappade på hotellet.


Hotellfrukost..mums..


Riktigt mysig innergård för frukost, barnen ville hemskt gärna vara med på bild..ehh..

Igår blev en del shopping, sightseeing på slottet (både inne o ute) 

(sonen tyckte slottet var "jätteintressant" men hade inte många val)
 
Sedan hittade dottern en kille hon absolut inte ville släppa taget om..

..tills hon såg hur mycket han kostade att ta med sig hem..

Innan vi åkte hem passade vi på att äta på Pizza Hut, för det har vi inte i Norrköping..än...men snart ska det öppnas en PH precis utanför mitt kontorsfönster!! Min man tror att jag kommer smita över o äta pizza även på fikarasterna..hrumpf!!

Väl hemma i Norrköping vände vi i dörren, det var dax att åka på 4-årskalas. När vi sen kom hem sent på kvällen slocknade jag i soffan..helt slut men lycklig..vilka härliga dagar!

..hmm..den galna blicken skyller jag på piller...

Badtajm

Nu är det hett som i helvetet o vi åker till landet för att bada!! Rapport från härliga dagar i Stockholm kommer senare ;-)

RSS 2.0