Bara en liten uppdatering

Ok, jag ska sluta tjata om min steloperation men jag måste bara uppdatera lite efter dagen i Strängnäs.

Tränade i en liten grupp (tre stela stelopererade tokskallar tillsammans, jag skrattade mer än jag tränade), har träningsvärk idag. Satt på en pilatesboll för första gången i mitt liv o en sån måste jag köpa..uj va jobbigt det var!

Röntgen var riktigt bra o jag har läkt väldigt bra både invändigt o utvändigt men jag har istället fått en ordentlig inflammation i musklerna i ryggen, rumpan o höften så nu blir det att äta inflammationshämmande i 6 veckor..till att börja med. Så jag har lite ont men jämfört med innan operationen så är det här ingenting!

Ska börja jobba lite smått i september :) Åhh, nu saknar jag mitt jobb massor men läkaren sa till mig att ta det lugnt o bara jobba några timmar ett par dagar i veckan till att börja med..annars kommer jag få ett ryggskott som heter duga..usch, det vill jag inte!

Sedan träffade jag en äldre dam som väntade på sin operation o hon var en dubbelgångare till min mormor..shit va de var lika!! Blyga, tysta jag var tvungen att visa henne ett kort på min mormor (som jag har i mobilen) o även hon tyckte att de var lika o sa att hennes mamma o min mormor skulle kunna ha varit tvillingar...scary men kul.

Det var riktigt trevligt att träffa personalen o kirurgen igen. Ryggkliniken i Strängnäs är en underbar klinik med omtänksamma människor som jobbar där. Jag fick även beröm från min läkare att jag var pigg o glad o han sa att han hade varit lite orolig för mig eftersom jag tydligen hade sagt till honom att han hade försämrat mitt liv (när han var inne en gång o kollade till mig när jag fick en allergireaktion)...hmm..det var ju inte snällt av mig att säga så...hahaha..

Nää, nu ska jag snart ut o plocka svamp..

Kommentarer
Postat av: Cattis

Vad roligt att höra att nästan allt är bra, inflammationen i musklerna låter ju inget vidare dock. Var kommer den inflammationen ifrån ?2010-08-17 @ 16:06:56
URL: http://minajochjag.blogspot.com
Postat av: Em

Inget vidare med inflammation i musklerna, men om du är "duktig flicka" och gör som läkaren säger så borde det ordna sig. Härligt! Kul med mormors "tvilling" också. :D

2010-08-17 @ 17:26:43
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Jess

Akta dig för lik!

kram

2010-08-17 @ 18:04:35
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Gun

Vad jobbigt med inflammationen, men den försvinner säkert med medicinen. Härligt att röntgen såg bra ut, och visst är det bra med pilatesboll! Träningen tar så bra med den.

Hahaha, stackars läkare! Själv blir jag from som ett lamm av morfin, men det gäller visst inte alla. ;)

Ta det lugnt i skogen så du inte snubblar över några lik.;)

2010-08-17 @ 20:07:25
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hallå där. Plockar du svamp fortfarande eller har du stött på en mördare?? =)

2010-08-17 @ 20:51:06
URL: http://spinninghead.blogg.se/
Postat av: Beate

Grattis till det läkaruttalandet. Måste kännas riktigt skönt. Inflammationen kommer nog säkert från "felbelastningen" eller? Jobbar du fysiskt - i ditt arbete alltså? Akta dig då för överansträngningar, de kan betyder bakslag. Riktigt creepy med sin mormor och damen men kul!

2010-08-17 @ 20:55:06
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: eva

Vad bra att det såg så bra ut! inflammationen kommer säkert att ge sig den med.

vad kul att du fick träffa din mormors dubbelgångare :D alla har en sån har jag hört :D

2010-08-18 @ 09:05:26
URL: http://evastantvarning.blogspot.com/
Postat av: Ama de casa

Vad roligt att höra! Ja, utom inflammationen då såklart.

Jag förstår att du fick beröm för att du är så pigg och glad, det har ju märkts här på bloggen också. Det beundrar jag dig för med tanke på den stora operation du faktiskt har genomgått!

Kram

2010-08-18 @ 17:41:56
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ellis

HAHAHA en riktig Ellis kommentar som kan slinka då de INTE skall slinka ut ord ur mun på mig! haha

2010-08-19 @ 01:17:14
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0