Svampskogen

Idag har jag varit ute i svampskogen o letat kantareller med min syster. Jag äter inte svamp, tycker att det är riktigt äckligt men jag är helt besatt av att plocka det..hmm..märklig kombination eftersom jag oxå är livrädd att gå i skogen o snubbla över lik eller bli mördad. Det är förmodligen väldigt stor risk att just att hitta ett lik eller bli mördad..NOT!! O skulle jag snubbla över ett lik så skulle nästa person hitta två lik på samma ställe..jag skulle garanterat få hjärtstopp o stendö på fläcken!

Men tillbaka till svampen...vi hittade bara några liter o de fick syrran ta med sig hem, det kanske blir en svampmacka (eller två) för henne ikväll..själv åkte jag hem o köpte thaimat.

Igår läste jag igenom bloggar så ögonen blödde..guu va kul det var att läsa ikapp o jag har saknat er :)

Nu ska det här asfaltsbarnet även leta fästingar..har fobi mot det oxå..hmm..undrar vad jag gör i skogen egentligen, det hade varit mycket bättre om svamp växte i krukor!!
Åhh så fina :)


Kommentarer
Postat av: Gun

Jag älskar att plocka svamp, och att äta den också. Skogen är så rofylld och det luktar så gott där. Om man har turen att slippa springa på en mördare eller ett lik då förstås. ;)

2010-08-05 @ 19:32:15
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Em

Vad bra! Du plockar svamp och skickar den till mig och jag tillagar och äter den. :D

2010-08-05 @ 19:50:13
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Ellis

Jag varken plockar eller äter, fyyyyy fan vad jag hatar svamp.. haha

2010-08-05 @ 20:12:12
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Jess

Hahaha! Jag såg framför mig en hel hög av lik i skogen, när alla hade fått hjärtsnörp och dött för att de hittat ett lik!

Jag gillar kantareller men inte att plocka dem!

2010-08-05 @ 20:29:25
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Ia

Härligt att Du är tillbaka! Ungsonen log lite snett men okejade fotot...nästan ;)Nästa helg partar vi loss i Svärtinge...bara så att Du vet ;)

2010-08-05 @ 21:31:00
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Beate

Ha, ha, ha!! Har plockat svamp en enda gång i hela mitt liv och dp hade jag/vi sinnesnärvaro nog att åke till en svampexpert på ett museum som kollade samlingen. Vi hade plockat 100% dödliga exemplar, som han blev lyriskt över... Què. Japp han frågade om han fick behålla dom sällsynta exemplaren och visa upp i montern. Det fick han.PS. Äslkar kantareller. Har alrig sett en endaste en i skogen själv. Kan det bero på att jag sällan är i skogen - alsfaltbonde jag med;-) DS

2010-08-05 @ 22:44:30
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Bara Jag

Åh - du är tillbaka!!!

Med tanke på det du skriver förundras jag över att du alls går ut i skogen?? Det måste ju finna något som kompenserar för allt det negativa - så där ja. Nu har jag gett dig ett upplägg för ett nytt inlägg ;-) "Vad är BRA med skogen" kan rubriken heta ;-)Kram och välkommen tebax.

2010-08-06 @ 01:10:36
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: eva

Jag älskar den här tiden när man kan gå i skogen och leta svamp. Vi har björn i skogarna här och jag bär alltid en bjällra så jag ska höras så vi slipper krocka. Tur att det inte är lik jag är rädd för, är ju lite sämre med hörseln där..typ..

2010-08-06 @ 08:22:44
URL: http://evastantvarning.blogspot.com/
Postat av: Renee

Haha jag började också fundera på varför du går i skogen, varför inte gå till affären och titta på svamp? Ha en bra dag!

2010-08-06 @ 09:33:00
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: Åsa

Sitter också och funderar vad du gör i skogen överhuvudtaget. Själv älskar jag att traska runt i skogen, är inte rädd vare sig för lik, mördare eller fästingar. Björnar däremot........

2010-08-06 @ 09:59:05
URL: http://spinninghead.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Jag älskar svamp! Att äta alltså...

Plockar svamp, det gör jag bara i affärerna där det står tydliga skyltar vad det är för nåt, och på bekväm plockhöjd är dom också :-)

2010-08-06 @ 17:49:50
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0