Studentfirande - Emily

Igår tog supersöta Emily studenten, Emily är våra vänners äldsta dotter o det var ett jäkla drag på hennes studentskiva! Som vanligt så bjöds det på god mat, trevligt sällskap, lekar o en massa skratt!

Eftersom jag har haft lite ondare i ryggen så tänkte vi först bara stanna några timmar men kvällen rusade iväg, jag tog en extra kul tablett o vi var inte hemma förrän på natten..hahaha..o när vi gick så diskuterades det fortfarande kubbregler efter två otroligt temperamentsfulla matcher där det var en mix av svenska, finska o engelska regler!

Jag deltog inte i nån kubb utan satt o babblade svengelska med Emilys Grandma istället..hmm, undrar om hon förstod vad jag sa..nåja, jag kan konstatera att piller har samma verkan som alkohol när man ska prata engelska..shit va duktig man blir minsann...hahaha!!

Försökte även ta kort på deras hund Jumjum men...

..han räckte bara ut tungan åt mig..

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Såna där språkpiller kanske jag borde skaffa när spansklektionerna startar i höst ;-)

Vilken fräck hund!

2010-06-11 @ 13:06:17
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Åsa

Den enda kubbregel vi har är att man ska komma överens om reglerna INNAN man börjar spela. Annars blir det lätt ett massa bråk.

2010-06-11 @ 16:49:35
URL: http://spinninghead.blogg.se/
Postat av: Em

Hahaha! Jag blir SKITDUKTIG på engelska efter ett par glas vin, så jag känner igen det där. Duktigt att fånga hundens tunga på bild och med skärpa dessutom, fin bild!

Sv: Visst är "Dr.Frank" rolig? Han måste ju skoja, inte kan han mena allvar?

2010-06-11 @ 18:33:23
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: KOMPIIS-ANKY

Visst är det underbart med studenten!! De är så himla söta o super glada!!! Toppen fin bild på student-tjejenn Om två år är det väl vi som står där med skyltar o välkomnar vår fina unge.....hmm joo förhoppnigsvis. Kram ANKYPANKY

2010-06-11 @ 19:27:04
Postat av: Ellis

Ni ser ut o ha haft d emys! Hahaha engelska är jag bra med efter att ha pratat ett tag. I början hackar de men kommer ja in i de går de skit bra.Jag hatar o få engelska kunder och prata en massa, liksom inte för att jag ej kan, utan för att jag pratar en massa med dem och sen när nästa kund kommer så säger jag: Hi do u need help?LIKSOM!? VA?

2010-06-11 @ 21:10:40
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Gun

Det är så kul med student! Alla är så fina och glada och lyckliga.

Jag har tagit ett sånt där piller ikväll, för jag har så ont överallt, undrar om jag skulle ge mig på ett försök att prata engelska. Bara för att visa vad duktig jag är..:)

2010-06-11 @ 21:45:48
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Extra kul tablett?? Kanske var det just därför som Jumjum räckte ut tungan åt dig?

2010-06-12 @ 00:40:37
URL: http://myworldmytruth.blogg.se/
Postat av: Ellis

sv: HAHAHA jag tar också på folk när vi pratar och umgås, typ pillar o så.. Venne varför, men när någon person jag inte trivs med och inte är nöjd med tillvaron hatar jag o bli tagen på.Men klart du och jag skall kramas!!! Bara inte sådär i en evighet okej? :Dsv2: Haha handlar ej om att kunna köpa ut tidigare, utan att hon tog mig för gammal!!! :(sv3: HAHAHHAHA erkänn grymt att ja kan bjuda på mina ringar!? :D hahahahasv4: Ja Alex nämnde också de där tabletterna, får ta och köpa inför nästa attack! :DGodnatt <3

2010-06-12 @ 01:54:10
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Em

Sv: Tusen tack! Ibland har jag seriösa saker på hjärtat och då är det precis som att jag inte kan komma på något annat att skriva om innan jag har fått det ur kroppen. Men det är alltid lite nervigt när/om jag lägger ut det, svårt att veta hur det tas och då värmer ord som dina jättemycket! God morgon!!

2010-06-12 @ 08:04:24
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Renee

Haha förstår om hunden räckte ut tungan åt dig, du försökte kanske prata hundspråk med honom.

2010-06-12 @ 08:24:15
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: Renee

Sv:jag ska fixa en film på katten som ylar. Vi måste ju fånga honom i buren när vi ska hem igen

2010-06-12 @ 09:17:12
URL: http://reneemari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0