Nervös kväll

Ikväll är jag skitnervös..dottern är på fest i Norrköpings "Rinkeby". Nu tror ni säkert att jag är full av fördomar men faktum är att jag själv är uppväxt där o även min första egna lägenhet låg mitt i smeten! Så jag vet hur det är..eller rättare sagt, hur det var då o det är inte bättre nu kan jag lova! Läs själv här >>

Jag har själv blivit hotat av en påtänd snubbe med avsågat hagelgevär för att jag inte rökte o hade cigaretter..sett en stolle jagat folk med yxa..min bror har blivit misshandlad (han är världens snällaste/lugnaste o var bara på väg hem en vanligt kväll) osv...

Hon har i alla fall lovat att INTE gå själv någonstans o ringa direkt om det skulle vara något tjafs. Vi ska hämta henne i natt o jag kan lova att jag har ringt några gånger för att checka läget! (o blivit jättenervös när hon inte svarat)

Usch, jag tycker att det är otroligt nervpåfrestande o oroligt att ha tonåringar o nu kommer snart sommaren o festerna blir fler...urk... Nu skulle jag vilja ha Loci Loci (eller vad det heter) o helst en satellit så man kan se henne oxå!


Kommentarer
Postat av: Mia systeryster

Klart man blir nervös när ungarna festar i såna områden, det gör en sömnlös. Min äldsta son (21) är i New York nu och det gör mig nervös, trots att jag vet att han är relativt lugn av sig!!Kram

2010-05-21 @ 23:20:08
URL: http://systerystersdagbok.blogg.se/
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Hej!

tusen tack för din värmande kommentar i min blogg. Tycker det är väldigt roligt att komma i kontakt med prematur föräldrar. Hur har allt gått för er? massa kramar

Postat av: jess

Jag förstår dig! Klart man är nervös!

kram

2010-05-22 @ 07:40:01
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Åsa

Allt gick bra hoppas jag?

2010-05-22 @ 07:55:30
URL: http://spinninghead.blogg.se/
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Ja då var det stora tvillingar! Beklagar verkligen! Ord finns inte som räcker till! Hoppas ni får en underbar helg! Massa kramar!!

Postat av: Gun

Jag förstår dig så väl! Våra barn är ju vuxna nu, och det är skönt att ha det dät bakom sig. Det finns saker att oroa sig för nu också, men det där passandet är över i alla fall. Vår yngste bor ju hemmma och blir 21 i sommar, och jag reagerar knappt längre på om han är borta hela natten.



Hoppas allt gick bra.



Godmorgon!:)

2010-05-22 @ 09:23:53
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Cattis

Allt gick bra hoppas jag ?



Är så glad att John bara är tre år än så länge, jag vet ju var jag har han om man säger så :-)

2010-05-22 @ 09:43:18
URL: http://johnsmamma.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Oj! Att det var så vilt i Hageby! Jag hade klasskompisar som bodde där när jag pluggade i Norrköping 1978-1980 så jag var där rätt ofta.

Inte märkte jag nåt bus?

En intet ont anande och blåögd norrlänning (med bruna ögon).

Såg att det gick bra - skönt!

2010-05-22 @ 12:30:49
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Renee

Jag har legat sömnlös många nätter, snart är det väl dags igen när min tonåringen börjar gå ut.

2010-05-23 @ 15:06:39
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: diana

Tonåringar är inte bra för blodtrycket på något sätt. Förstår att du är orolig även gällande området. Jag kan ju säga att min son sällan är hos flickvännen, som bor i Angered, utan de är mest här. Fördomar? Ja, han är 18 och vill inte vara där ute efter klockan 19.00.

2010-05-23 @ 21:50:36
URL: http://www.metrobloggen.se/diana

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0